Everysport Media Group söker Full-stack Utvecklare
Om oss

I portföljen ryms ledande varumärken inom sport och spel så som Eliteprospects, SvenskaFans, Hockeysverige och Fotbolldirekt. Vi ser nu över vår tekniska leverans och kommer därför att utöka vårt utvecklarteam på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. En bred roll i ett växande teknikteam med snabba leveranser där du som utvecklare har stora möjligheter att påverka både ditt eget arbete och koncernen i sin helhet.

 

Om rollen

Som utvecklare hos ESMG arbetar du tillsammans med både vårt in-house samt andra externa team. Du har tekniskt ansvar för ett av våra fem affärsområden men lägger större delen av din tid på koncernens för stunden aktuella projekt, tillsammans med övriga utvecklare. Ena stunden kan du arbeta med att förändra vårt reduceringsverktyg för avancerat spel på sport och trav, för att nästa stund uppdatera redaktionella miljöer på någon av våra mediasajter. Oavsett vilket affärsområde du ansvarar för kommer dina arbetsuppgifter att fördelas över hela organisationen. Utöver interna projekt arbetar vi även med externa projekt direkt mot kunder så som spelbolag, större förbund och mediabolag.

Våra plattformar bygger till stor del på tekniker/ramverk så som PHP, Laravel, WordPress, Javascript, Vue, ReactJS, jQuery, Spring Framework, Mysql, AWS, Heroku, Git och Jira. Vi arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera våra miljöer, vilket du även kommer att vara en del av.

 

Om dig

Vi söker dig som är erfaren webbutvecklare, såväl inom front- som backend. Vi tror att du har bra koll på båda delar men är eventuellt mer insnöad  den ena eller andra. Du behärskar något eller några av de tekniker vi använder oss utav internt, vill känna ansvar för större delen av koncernens produktportfölj och är villig att sätta dig in i, och arbeta med, flera olika projekt parallellt.

Det är inte ovanligt med anställda som arbetat inom ESMG i 15+ år då man här får full frihet att utvecklas inom sitt intresse – oavsett om det är hockey eller databasstrukturer. Vi hoppas och tror därför att du har ett stort intresse för det du gör och håller dig uppdaterad kring nyheter inom ditt område. Inte för att du måste, utan för att du vill. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

 

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön
Kontakt/ansök: via mail till Eric Frånlund, eric.franlund@esmg.se

Everysport Media Group