Om ESMG

Everysport Media Group (ESMG) är en svensk börsnoterad mediakoncern djupt rotad inom sport och spel. Vår strategi utgår från två huvudkomponenter: Content och Media. Inom Content är ESMG en ledande leverantör av resultatdata, speltips och sportnyheter. Kunder är allt från ledande spelbolag världen över, till svenska mediahus, idrottsförbund och slutkonsumenter. Två miljoner besökare interagerar varje vecka med ESMGs produktportfölj inom Media. Ledande digitala sajter som SvenskaFans, EliteProspects, FotbollDirekt, HockeySverige, Travtjänsten, Sporttjänsten med flera ryms inom detta område.

Vi är totalt 80 personer inom koncernen, där drygt 30 av dessa arbetar på huvudkontoret i Stockholm. Teamet är nära sammansvetsat och arbetar med stor flexibilitet. Vi är stolta över den anda som byggts upp som innefattar stort driv med målinriktade individer, men också 80 personer som lika gärna skulle umgås under som efter arbetstid.

Lediga tjänster

Key Account Manager

Everysport Media Group har en bred och djup portfölj inom digital sportmedia. Allt från vanliga bannerannonser till integrerade samarbeten, sponsorskap, tävlingar och SEM. I och med den ökade portföljen på senare tid söker vi nu en Key Account-säljare till ett skönt säljgäng.

Din roll som Key Account Manager

• Som KAM på ESMG är du ansvarig för att både utveckla och maximera försäljningen av ESMGs olika tjänster till kunder.
• Arbetet består av en kontinuerlig kontakt med våra kunder i syfte att utveckla våra affärer med ett flertal av våra befintliga annonsörer, men även prospektera och söka upp nya.
• Det dagliga arbetet består av mail, kundbesök och även telefon.
• Kunskap kring försäljning inom media, såväl direktkampanjer, programmatisk försäljning och kreativa konceptförsäljningar.

Du kommer även

• Driva egen försäljning med ansvar att uppnå satt budget
• Strukturerat identifiera och bearbeta nya och befintliga kunder
• Proaktivt jobba med kundvård/uppföljning för att bygga en portfölj av återkommande kunder
• Aktivt komma med förslag och förbättringar som bidrar till att öka både din egna och företagets försäljning

 

Läs mer om tjänsten

Full-stack Utvecklare
Om rollen

 

 

 

 

Som utvecklare hos ESMG arbetar du tillsammans med både vårt in-house samt andra externa team. Du har tekniskt ansvar för ett av våra fem affärsområden men lägger större delen av din tid på koncernens för stunden aktuella projekt, tillsammans med övriga utvecklare. Ena stunden kan du arbeta med att förändra vårt reduceringsverktyg för avancerat spel på sport och trav, för att nästa stund uppdatera redaktionella miljöer på någon av våra mediasajter. Oavsett vilket affärsområde du ansvarar för kommer dina arbetsuppgifter att fördelas över hela organisationen. Utöver interna projekt arbetar vi även med externa projekt direkt mot kunder så som spelbolag, större förbund och mediabolag.

Våra plattformar bygger till stor del på tekniker/ramverk så som PHP, Laravel, WordPress, Javascript, Vue, ReactJS, jQuery, Spring Framework, Mysql, AWS, Heroku, Git och Jira. Vi arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera våra miljöer, vilket du även kommer att vara en del av.

Om dig

Vi söker dig som är erfaren webbutvecklare, såväl inom front- som backend. Vi tror att du har bra koll på båda delar men är eventuellt mer insnöad  den ena eller andra. Du behärskar något eller några av de tekniker vi använder oss utav internt, vill känna ansvar för större delen av koncernens produktportfölj och är villig att sätta dig in i, och arbeta med, flera olika projekt parallellt.

Det är inte ovanligt med anställda som arbetat inom ESMG i 15+ år då man här får full frihet att utvecklas inom sitt intresse – oavsett om det är hockey eller databasstrukturer. Vi hoppas och tror därför att du har ett stort intresse för det du gör och håller dig uppdaterad kring nyheter inom ditt område. Inte för att du måste, utan för att du vill. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Läs mer om tjänsten

Everysport Media Group